Filmkészítési szolgáltatások

Filmgyártási megoldások

PRODUKCIÓK NEKED

Rövid idő alatt minél több információhoz jutni. Ez a tendencia határozza meg a videós fogyasztási szokásokat, így tartalmainkat is eszerint tervezzük. A videó készítés teljes folyamatát végigkíséri ez a cél. Így készítjük kedvenc reklámfilmjeinket, imázsfilmjeinket vagy épp animációinkat, drónfelvételeinket az értékteremtés jegyében. Csak szólunk, általában több hasonló videó gyártási költsége egy film költségvetésénél fajlagosan jóval alacsonyabb lehet. Neked mit forgassunk?

Reklámfilm készítés

Egy jó reklámfilm egyszerű és megjegyezhető, az online kommunikáció egyik alapja. Olyan, amire az ember emlékszik, mert érzelmeket vált ki és élménnyé teszi a kommunikációt. Megkülönböztet, fenntartja a figyelmet, hat és értéket ad. A reklámfilm készítési és felhasználási területek száma végtelen.

Már az ötlettől szeretünk jelen lenni a megvalósítás sikerének érdekében. Szerintünk nem elég jónak, a legjobbnak lenni egy adott területen. Fontos, hogy egy cég ezt is kommunikálja meglévő és potenciális partnerei felé. Örömmel segítünk ebben. A reklámfilm hossza: 30-60 mp.

Online és TV műsor készítés

Műsorrendünkben fontos elem az online és TV műsor készítés. Tartalmilag az online műsor nem feltétlenül tér el egy televízióműsortól, ugyanakkor online jóval nagyobb a szabadság, kevésbé szorítják korlátok közé a műfaji, törvényi, tartalmi és időtartambeli megkötések. Szabadabban szárnyalhatnak az üzenetek. Mi adjuk hozzá a sokéves szakmai tapasztalatunkat. Neked pontosan mire lenne szükséged?

Riport- és dokumentumfilm készítés

A riportfilmmel egy ember életét, munkásságát, kiemelt teljesítményét mutatjuk be. A film hossza, illetve komplexitása alapján dokumentumfilmmé válhat. Bemutatjuk a beszélőt és ezáltal mi is érdekes, különleges sorsokat és történeteket ismerhetünk meg. Mindig gazdagodunk filmkészítés közben. Nálad is van egy jó sztori?

Céges oktatófilm készítés

Nagyvállalatok számára tud hasznos lenni ez a forma; főleg belső oktatásokhoz használandó filmes anyagokat készítünk így. Az új munkavállalók a céges oktatófilmből hatékonyan megismerhetik például a vállalat történetét, a házirendet, a baleset-megelőzési szabályokat, a szervezeti felépítést, belső hierarchiát, valamint a munkafolyamatokat. Egységes, idő- és pénztakarékos formája az oktatásnak, a tananyag pedig jól számonkérhető. Mi egy animációs filmmel nyújtunk erre megoldást, tartalomtól függő hosszúságban, jellemzően 90-120 percben. 

Rendezvényvideó készítés

Egy céges esemény, konferencia dokumentálása, illetve egy videó annak legfontosabb, legemlékezetesebb pillanatairól szintén a céges kommunikáció fontos eleme. Gondolj előre a céges karácsonyi filmre! A rendezvényvideó később referenciaként, illetve arculati elemként használva egyaránt a vállalat pozitív szakmai megítélését erősíti.

Imázsfilm készítés

A céges arculat elengedhetetlen része a bemutatkozó videó. Megmutatja a cég valódi arcát a weboldalon, szakmai kiállításokon és az üzleti tárgyalásokon. Egy jól elkészített imázsfilm prezentálása után az üzleti tárgyalás már nem arról szól, hogy fogunk-e együtt dolgozni, hanem hogy pontosan melyik szolgáltatást választja a tárgyalópartnerünk. Mi ezért is szeretjük. Az imázsfilm tömör (1-3 perc), pontos és hatékony; sikeres partner a tárgyalások során. Bemutassuk?

Drónfelvétel készítése

A lehetőségek és nézőpontok széles skáláját hordozza a drónfelvétel. Önmagában is szívesen alkalmazzuk ezt a megoldást, nemcsak film részeként. Felszállástól leszállásig benne van minden, amit a levegőből megörökíthetünk. A légifilm készítés és a légifotózás minden eszközét szeretjük maximálisan kihasználni. Az egyedi perspektíva minden filmnek jól áll. Egyetértesz?

Animációs videó készítése

Foglalkozunk 2D és 3D animációval, élőszereplős filmmel kombinálva és önmagában is. Ha példát szeretnél erre látni, nézd meg újra a showreelünket. Az animációs videó készítés minden szolgáltatásunkkal jól kombinálható és önmagában is izgalmas, számos lehetőséget rejtő műfaj. Használjuk ki együtt ezeket a lehetőségeket!

Online videó készítés

Gondoltad volna, hogy céged a legtöbb információt videó formájában is át tudja adni? A YouTube videó készítés a Te cégednek is több okból hasznos lehet. A webes videó 2-3 perc hosszúságban egy-egy témát fejt ki, pl. hogy hogyan kell valamit összerakni, elkészíteni. Érdemes egységes arculatú, több részből álló sorozatban gondolkodni. Hosszan fenntartható az érdeklődés, és költséghatékonyság szempontjából sem utolsó. Ezáltal a YouTube csatornádat is megtöltjük nézettséggel.

Zenei videoklip készítés

Mindannyian szeretjük a jó zenét. Még jobban szeretjük, ha ezt videoklip készítés formájában meg is jeleníthetjük Neked. A videoklip fogatás alatt többféle művészet találkozik, még több érzékre hatunk az audiovizuális felületeken. A videoklip gyártás műfaját azért is kifejezetten szeretjük, azért is, mert a klipforgatások alatt életre szóló barátságok köttetnek.

Munka közben

Értékes pillanatok a filmek születése előttről…

Az árajánlat elkészítését minden esetben az igények és elképzelések pontos felmérése előzi meg, ezáltal együtt alakíthatjuk ki a számodra legideálisabb megoldást. Készen állunk a közös munkára.