Select Page
 

Miben tudunk segíteni?

I|

Magas minőségű szolgáltatás a filmgyártásban 2009 óta

BLACK MEDIA PRODUCTION

Filmgyártás felsőfokon

Filmgyártó cég vagyunk, céljaid megvalósításához segítünk hozzá filmjeinkkel.  A teljes filmgyártási folyamatot megtervezzük, kézben tartjuk és koordináljuk. Szeretjük a látványos premiereket, az izgalmas kihívásokat és a wow élményt, a filmkészítésben és a mozivásznon egyaránt. A Black Media Production csapata megtalálja a filmed! Válaszd a minőséget!

 

A Black Media Produkció csapata megtalálja a megoldást.

 

Számos reklámfilm, imagefilm, rendezvényfilm, televízióműsor, dokumentumfilm és kisjátékfilm születésében vettünk részt.

A Black Media csapata olyan emberekből áll, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a filmgyártás különböző területein. Ügyfeleink igényeit maximálisan szem előtt tartva, szoros együttműködésben dolgozunk. Költséghatékony megoldásokat keresünk és találunk. Addig megyünk, míg a legjobb produkció meg nem születik. A teljes gyártást vállaljuk, de igény szerint egyes részfeladatokban is szívesen segítünk. Magas minőségű szolgáltatást nyújtunk a filmkészítésben, megfizethető áron.

Kiemelt partnerek

Számunkra az elégedett Ügyfél a legnagyobb érték. Munkánk során az vezérel minket, hogy a Megrendelő igényeit maximálisan kielégítsük. Hiszünk a közös munka sikerében.

érel minket, hogy a Megrendelő igényeit maximálisan kielégítsük. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Reklámfilm készítés? Imázsfilm? Animáció?

Testre szabott megoldást nyújtunk a kreatív tervezéstől a teljes gyártáson át a kész film terjesztéséig.

Megvalósítók vagyunk. Nemcsak elmondjuk, milyen a jó reklámfilm, hanem meg is valósítjuk. Örömmel veszünk részt a filmkészítés minden mozzanatában. Hisszük, hogy nem elég a legjobbnak lenni egy adott területen. Fontos, hogy egy cég ezt is kommunikálja meglévő és potenciális partnerei felé. Ebben segítünk a filmgyártással.

Munka közben

Szeretjük, amit csinálunk és szeretjük jól csinálni.

Az árajánlat elkészítését minden esetben az igények és elképzelések pontos felmérése előzi meg, ezáltal együtt alakíthatjuk ki a számodra legideálisabb megoldást. Készen állunk a közös munkára.